Τρόποι αποστολής:

Το topithari.gr είναι ένα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει αποστολές παραγγελιών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει είτε από το φυσικό κατάστημα (Ευριπίδου 18 Ηράκλειο Αττικής, 14122) ή με αποστολή στο χώρο της επιλογής σας με εταιρεία ταχυμεταφορών - courier.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε με σχετικό email για την πορεία της, εφόσον έχετε δηλώσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά. Παραγγελίες που λαμβάνονται το Σαββατοκύριακο εκτελούνται τη Δευτέρα.

Σημ.: Για αποστολή μεγάλων αντικειμένων, παρακαλούμε να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Για παραγγελίες όπου έχει επιλεγεί ως τρόπος αποστολής η παραλαβή από το κατάστημα:

1. Απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων on line παραγγελία ή να έχετε παραγγείλει τηλεφωνικά. 

2. Έπειτα από δική μας επικοινωνία ο πελάτης θα μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του.

3. Η παραγγελία δεσμεύεται για παραλαβή από το κατάστημα για 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσής της

4. Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί εντός του παραπάνω χρονικού πλαισίου, η παραγγελίας ακυρώνεται αυτόματα.

 

Παραλαβή από το τοπικό γραφείο Courier

Σε περίπτωση που κατοικείτε σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό κατάστημα της εκάστοτε εταιρίας courier, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιλέξουμε την οικονομικότερη λύση!


Αποστολή

Η αποστολή γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής ενδέχεται να φτάσει τις 3-5 εργάσιμες ημέρες, εκτός εάν υπάρχει σχετική έλλειψη, όπου ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email από εμάς.

Παρακαλούμε ελέγξτε και τον φάκελο με τα Ανεπιθύμητα/Spam/Junk e-mails σας διότι υπάρχει το ενδεχόμενο το ενημερωτικό e-mail να βρίσκεται εκεί).

 
Κόστος αποστολής

  1. Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς και το βάρος των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 39.90€ και 2kg αντίστοιχα, το κόστος αποστολής είναι 2.50€
  2. Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς είναι μεγαλύτερο των 39.90€ και το βάρος των προϊόντων είναι μέχρι 2kg, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  3. Σε κάθε άλλη περίπτωση όπου το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 2kg, υπάρχει επιβάρυνση 1.00 € για κάθε επιπλέον κιλό.

Το κόστος της αντικαταβολής, σε κάθε περίπτωση, ανέρχεται στα 2.00 €.


* Το topithari.gr διατηρεί το δικαίωμα, εφόσον έχει γίνει οποιαδήποτε αλλαγή ή λάθος στην εκτίμηση του κόστους αποστολής ή πληρωμής να τροποποιήσει το τελικό κόστος της παραγγελίας, εφόσον έχει προηγηθεί ενημέρωση του πελάτη.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στο info@topithari.gr ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210 28 20 347

Ψάχνεις κάτι και δεν το βρήκες; H ομάδα μας εργάζεται γι΄ αυτό. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 2820347
Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του topithari.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.